Blogs

🩷🩷🩷

Lees mijn levenservaringen en inzichten in de spirituele blogs. Ik stel me heel kwetsbaar op en vraag je daar met respect mee om te gaan. Ik vind het fijn om te schrijven en mijn belevingen te delen. Niet om medelijden te krijgen, maar ik hoop dat je er iets uit kunt halen voor jezelf. Iedereen is op weg naar meer inzichten en groei in het leven. Hoe moeilijk de lessen soms ook kunnen zijn. Uiteindelijk helpt het je naar zielsverlichting en vervolmaking van ervaringen. Hoe mooi! 

 

Mijn spirituele en zelfhulp boekentips voor jou

Al vanaf mijn puberteit lees ik spirituele- en zelfhulpboeken. Ik heb er altijd veel interesse in gehad en zocht naar antwoorden om zo mijn eigen waarheid te vormen. Een aantal boeken uit mijn boekenkast ga ik hier met je delen die voor mij belangrijk zijn geweest. Ik ga ze met je delen op volgorde hoe ze in mijn leven zijn gekomen. Ik werd bewust van het denken, het ego en hoe dit functioneert. Ook hoe het lichaam reageert op emoties, gedachten en trauma's. Wat het lichaam wilt zeggen bij bepaalde klachten en hoe het brein werkt. Ik leerde heel veel over liefde. Over het leven hier op aarde en ver daarbuiten en het leven voor de geboorte en na de fysieke dood. Naast deze boeken heb ik gelezen over Atlantis, edelstenen, dromen, geluk, de samenleving, hsp'ers, paranormale dingen, dieren, kleuren, tweelingzielen, zwanger worden, eerdere beschavingen, voeding, kruiden en bloemen en over heksen. Ik houd van boeken die leerzaam zijn, waar ik verder door kan groeien en bewuster word. Ik heb periodes dat ik veel lees en periodes dat ik er echt niet aan toe kom. Sommige boeken wil je meteen uitlezen, dat is heerlijk. Sommigen lees ik meerdere keren en toch lees je ze dan met andere ogen. Je zult het toch zelf moeten doen en de wijsheden in je leven moeten  laten integreren. Een boek komt soms niet voor niets op je pad of dat je jezelf sterk aangetrokken voelt naar een bepaald boek. Haal er altijd jouw eigen waarheid uit en leef daarnaar. Ik zou zelf ook nog weleens een boek kunnen schrijven, maar voor nu houd ik het bij de blogs. 

Lees meer »

Moneyfesteren, hoe doe je dat?

Manifesteren is het creëren van jouw leven zoals jij dat graag zou willen. Bij het manifesteren denken de meeste mensen aan geld. Dat is tenslotte waar de wereld om draait. En o wat zou ik willen dat geld niet meer de drijfveer zou zijn maar passie en liefde, verbinding en samenwerking. Werken vanuit je eigen talenten. Daaruit creëer je toch een veel mooiere samenleving? Zo ver is het helaas nog niet en om mee te doen aan deze maatschappij zul je met geld moeten werken.  Wat zou jij doen met veel geld? Als alles zou kunnen? Wat zou jij echt willen?

Lees meer »

Een kijkje in mijn wereld: Hoe leer je te houden van jezelf?

Ten eerste wat is houden van jezelf? Naar mijn idee is het jezelf liefhebben zoals je bent met alles wat daarbij hoort. Liefdevol zijn, kijken vanuit zachtheid, accepteren hoe je bent, de waarde van jezelf voelen, je ruimte innemen, vrij zijn, ja zeggen tegen jezelf, goed voor jezelf zorgen, respect hebben voor jezelf, je verbinden met wie je bent, jezelf omarmen, leven vanuit je passies en behoeftes. Je voelt dan een stroming bij je hart. Kun jij dat voelen?

Lees meer »

Een kijkje in mijn wereld: Ongewenste kinderloosheid

A hell of a ride. Ik deel hier een stuk van mijn weg, van onze weg. Terugkijkend naar de lange periode van zo'n 16 jaar met veel hoop op een gezin. Hoe het is gegaan, hoe het is beleefd, wat het heeft gedaan, hoe het mij heeft veranderd en wat ik anderen zou aanraden in deze situatie. Lees je mee?

Lees meer »

Een kijkje in mijn wereld: Vermoeidheid

Een kijkje in mijn (binnen) wereld en hoe ik daarmee omga. Ervaringen die geweest zijn of waar ik tegenaan loop. Elk mens heeft dingen te leren en te ervaren op aarde, zo ook ik. Hoe mooi om ervaringen te kunnen delen! Kwetsbaar, maar wel puur en mijn beleving. Mijn weg is er één van naar binnen keren, eigenliefde, loslaten, groei. Ik vraag jullie hier dan ook respectvol mee om te gaan. Hier is dan het thema vermoeidheid, dat een groot deel van mijn leven heeft beheerst.

Lees meer »

Waarom een sjamanendrum?

Een sjamanendrum is een muziekinstrument, een oeroude drum dat zorgt voor ritme en het wordt ingezet bij healingen doordat de klanken vibraties geven.

Lees meer »

Dit is hoe de bloemenhealing is ontstaan

Een bloemenhealing is een energetische behandeling waarbij ik de kracht van de bloemen inzet om jouw in balans en rust te brengen. Daarnaast geven de bloemen inzicht in jezelf en ze geven een speciale boodschap mee. 

Lees meer »