Readings

🩷🩷🩷 

Een reading is een afstemming op jouw energie en ik vertel hierbij mijn intuïtieve waarnemingen van wat je uitstraalt en wat mijn gidsen en helpers mij laten voelen, zien of horen. Iedereen en alles is met elkaar verbonden. Je hoeft mij van te voren niets te zeggen. Zo ontstaat er een mooie, zuivere boodschap voor jou. Dit kan gaan over bepaalde stukken waar je in zit of heb gezeten, hoe je bent, wat je zou kunnen doen, etc. Soms komen er overledenen een groet brengen en zo hoop ik je te kunnen helpen op jouw pad. Het is altijd anders wat er doorgegeven mag worden. Ik geef verschillende soorten readings. Een 1 op 1 reading in de studio, een soul energy painting met reading, een bijenwasschilderijtje met reading, een kleigodin met reading, een bloemen reading, een mail, whatsapp of zwangerschapsreading. Ik heb alleen jouw naam en een recente foto nodig. Hieronder lees je meer over al deze readings. Het geeft je inzicht en bewustwording. Ook is het vaak bevestigend in wat je zelf onbewust al wel weet en dat geeft berusting. Een steuntje in de rug en dat is fijn om jezelf te gunnen.


1 op 1 reading / consult

Je komt naar de studio waar ik jou een reading ga geven. Je zit lekker comfortabel bij de haard en we hebben een gesprek waarbij je vragen kunt stellen en je jouw verhaal even kwijt kunt. Soms krijg ik beelden te zien, hoor ik woorden of komt de boodschap via mijn gevoel binnen. Het kan zijn dat overleden mensen of dieren ook even komen om contact te maken. Hoe fijn is dat! 

Een reading geeft je antwoorden, bevestiging in wat je misschien zelf ook al weet van binnen en wellicht nieuwe inzichten of ideeën om met bepaalde stukken om te gaan. Laat je verwachtingen los en sta open voor wat op dat moment zichtbaar mag worden. 

Het kan zijn dat we ook nog energiewerk gaan doen. Hierbij lig je op de behandeltafel met kleding aan en ontvang je de helende energie via mijn handen. Dit geeft energie, opschoning, verlichting en is heerlijk ontspannend. Ik kan hierbij gebruik maken van mijn sjamanendrum, oceandrum of handpan.

Jouw bijdrage is € 50,00 bij 60 min.

Jouw bijdrage is € 75,00 bij 90 min.Soul energy painting met reading

Bij deze geschreven reading maak ik een schilderij met de pouring art techniek. Ik kies de kleuren intuïtief en giet en blaas de acrylverf uit. Ik werk vaak met glinsters, goldflakes of andere materialen in mijn schilderijen voor een stralend effect. Het is magie met verf en toveren met kleuren die in elkaar vloeien. Deze kleuren zeggen veel over jou. Wat ik waarneem, schrijf ik voor je op en zo ontstaat er een boodschap bij het schilderij. Het geeft je inzicht in jezelf en ondersteunt jouw proces.

De energie van het schilderij straalt uit wat voor jou goed is. Dit komt door de frequentie die ontstaat in het schilderij. Hang deze dan ook op een plek waar je vaak bent. Je kunt altijd vooraf een vraag stellen, als je dat wilt. Of zet je eigen intentie in gedachten bij de aanvraag van het schilderij. Daarnaast trek ik nog een extra boodschap met orakelkaarten. Deze print ik voor je uit en ontvang je bij het pakket.

Jouw bijdrage is € 150,00 

Verzending is € 8,00 Bijenwasschilderij met reading

Ik maak schilderijen in A5 formaat met bijenwas. De was smelt ik op speciaal papier en zo ontstaat het schilderij. De kleuren worden intuïtief gepakt en gesmolten. Kleuren geven vibraties af en kunnen dingen vertellen over hoe je bent en wat er in je leeft. Tevens voel ik, net als bij de soul energy paintings, wat ik over jou mag schrijven. Je ontvangt de reading erbij. Daarnaast trek ik nog een extra boodschap met inzichtkaarten. Deze print ik voor je uit en ontvang je bij het pakket.

Jouw bijdrage is € 75,00

Verzending is € 8,00Kleigodinnen reading

Ik maak een kleigodin vanuit gevoel. Deze bak ik in de oven en daarna beschilder ik haar nog. Hierbij geef ik graag energieën door van de lichtwezens.  Ik stem mij af op jouw energie en beschrijf wat ik voel. De kleigodin helpt je op jouw pad. Je kunt haar inzetten bij meditaties en healingen. Leg haar op je hart en voel de liefdevolle energie. Ik gebruik edelstenen voor een extra helende werking.

(Exclusief Boris de kat)

Jouw bijdrage is € 99,00

Verzending €5,00Bloemen reading 

Je stuurt mij een foto van een bloem en ik voel in op de energie hiervan en vertaal dit in een boodschap speciaal voor jou.

Dit kan per email of whatsapp. Leuk als je bv een bos bloemen hebt gekregen of naar een bloem toegetrokken wordt. 

Jouw bijdrage is nu slechts €25,00Whatsapp reading

Bij deze reading spreken we een tijd af om te appen met elkaar. Ik vertel jou wat ik voel en zo kun je gelijk vragen stellen, waarop ik kan invoelen. Het kan fijn zijn om direct contact te hebben. Je hebt de tekst om na te lezen en het kan op afstand gedaan worden. Je ontvangt een betaalverzoek vooraf aan het gesprek. Kies uit:

-een reading tot 30 minuten voor € 25,00

-een reading tot 45 minuten voor € 37,50

-een reading tot 60 minuten voor € 50,00Email reading

Je bestelt een emailreading en ontvangt deze per mail. Ik voel hierbij in op jouw uitstraling en zo ontstaat er een mooie geschreven boodschap met alles wat ik waarneem bij jou. Daarnaast trek ik nog een orakelkaart met een extra boodschap. Hiervan maak ik foto's en deze krijg je als bijlage erbij. Je kunt vooraf max. 3 vragen stellen en deze zal ik ook beantwoorden in de mail.

Jouw bijdrage is € 50,00Zwangerschapsreading

Je bent zwanger, maar wist je al dat je vooraf de geboorte al contact kunt maken met het kindje? Tijdens deze reading beschrijf wat ik voel over jullie kindje. Je kunt max. 3 vragen stellen en hierop zal ik ook invoelen.  Ik stuur je de reading per mail naar je toe. Zo kun je alles thuis rustig nalezen. Leer jullie kindje al een beetje kennen. Hoe bijzonder en leuk!

Jouw bijdrage is €50,00