Dit is hoe de bloemenhealing is ontstaan

Gepubliceerd op 14 oktober 2023 om 14:53

Een bloemenhealing is een energetische behandeling waarbij ik de kracht van de bloemen inzet om jouw in balans en rust te brengen. Daarnaast geven de bloemen inzicht in jezelf en ze geven een speciale boodschap mee. 

Al van jongs af aan ben ik hooggevoelig. Zo voel ik bv. de energieën van mensen, dieren, planten, bloemen, edelstenen, sferen in ruimtes, de natuur, etc. Alles is energie en voelbaar. Als ik me op iets focus, dan voel ik daarbij haast automatisch in.
Als kind plukte ik overal bloemen, werd ik blij van de roze voorjaarsbloesems, de Magnolia's. Nu nog neem ik overal bloemen mee vandaan om bv sieraden mee te maken. Wat mij opviel was de energie van bloemen die ik in huis had staan of die ik tegenkwam op mijn pad. Ik voelde hun liefdevolle levensenergie en kracht en vooral als het met een intentie gegeven was. De ene subtiel, de andere zeer sterk. Zo kreeg ik het gevoel meer te kunnen doen met deze cadeautjes uit de natuur. Dat idee bleef maar terugkomen in mijn gedachten. Na een drukke periode van verbouwen, kreeg ik de rust om hiermee verder te gaan.

Lang geleden had ik weleens soort van heldere dromen of uittredingen naar een andere dimensie. Dit gebeurde spontaan in tijden van spanning als ik wilde slapen. Ik vloog of dobberde over de mooiste bloemenvelden met onwijs veel soorten bloemen. Het gaf me troost en ik kon ontladen en opladen. Herstellen van het leven hier op aarde. Met deze mooie bloemen energieën wilde ik gaan werken.

Ik had een aantal jaar geleden een opleiding gedaan in aromatherapie en edelsteentherapie.
Hierbij leerde ik mensen energetisch te behandelen. En in mijn werk als kapster, werd er regelmatig meer gedaan dan alleen maar knippen. Bv tijdens de hoofdmassages voelde ik energie door mijn handen gaan en kon soms dingen waarnemen van klanten. Ook met mijn werk als kunstenares kon ik regelmatig dingen aanvoelen als ik met iets bezig was voor iemand. Ondertussen maak ik creaties met boodschappen erbij.

Ik houd van intuïtief werken. Het laten ontstaan. Vrijheid, geen begrenzingen of regels hoe iets moet. Daarom wilde ik zelf iets creëren uit liefde, puurheid en zuiverheid. Iets dat echt vanuit mijzelf kwam. De ideeën vielen samen.

De energie van bloemen is helend. Dit wilde ik inzetten tijdens een healing. Ik voel in op de cliënt tijdens de reading. Dan voel ik de bloemen en vertaal de werking in woorden. Zo kunnen bloemen kracht geven, zelfvertrouwen, je hart openen, helderheid geven, helpen om je beter te uiten, je helpen te aarden of juist het intuïtieve deel te openen, vrolijke energie te geven, dingen los te laten, stroming te geven, etc. De bloemen worden op oa de chakrapunten gelegd van de cliënt die dan op een behandeltafel ligt. Zo ontstaat er een uniek energieveld van bloemenkracht. Als het zo voelt, plaats ik ook nog edelstenen erbij. Daarnaast kan ik mijn sjamanendrum of oceandrum gebruiken.
In energie gebeurt er veel. Heel bijzonder om te ervaren en ik ben dankbaar voor dit mooie werk.
Uit het gevoel ontstaan de mooiste dingen.
Heb jij ook zo'n verhaal? Deel het hieronder!

 


Ik ben Jessica, het gezicht achter Zielsverlicht en schrijfster van deze blog. Ik ga meer ervaringen met jou delen. Er zullen hier dan ook regelmatig nieuwe blogs bijkomen. Denk aan thema's als zelfliefde, ongewenste kinderloosheid, tweelingszielen, spirituele ontwikkeling, geld, manifesteren, burnout, verlies, loslaten, kracht van bloemen, kleuren, creativiteit, muziek etc.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.