Spirituele behandelingen

🩷🩷🩷

Bij de spirituele behandelingen stem ik me op jou af en werk ik met energie. Dit heeft invloed op je innerlijke en lichamelijke welzijn. Het voelt magisch en de behandelingen zijn rustgevend. Bijzonder om te beleven. Mijn intentie is om beweging te krijgen bij blokkades, zodat alles beter gaat stromen in jezelf. Ik hoop dat je inzichten krijgt en beter in je kracht komt te staan. Liefde is vrije energie vanuit zachtheid en warmte. Dit gun ik jou! Ik werk graag met bloemen, edelstenen, mijn sjamanendrum, oceandrum en handpan. Daarnaast geef ik helende energie door via mijn handen. Je ervaart na een behandeling meer rust, ruimte en verlichting. 

Het kan zijn dat je uit balans bent geraakt en even niet goed in contact staat met jezelf. Ik help je dan graag, zodat je weer verder kunt.

Kan ik jou ergens mee helpen? Maak dan een afspraak voor een bloemenhealing, chakrahealing of intuïtieve lichaamsmassage en je kunt jouw behandeling uitbreiden met een fijn ritueel. Kies uit de Rituals:  Cleansing, charging of pick a card. 


Bloemenhealing met reading 

Het is een energetische behandeling die ik zelf heb ontwikkeld. Hierbij geef ik jou eerst een reading, daarna mag je liggen op de behandeltafel en heal ik jou met de kracht van bloemen, edelstenen en gebruik ik mijn zelfgemaakte sjamanendrum Hinde, mijn oceandrum met zeegeluiden of mijn handpan met prachtige klanken en vibraties. De bloemen geven jou ook een boodschap en deze vertaal ik voor jou.

In het leven ondervinden we geluk, maar zeker ook pijn, mentaal en fysiek. Door vastzittende emoties zoals verdriet, angst, schuldgevoelens, schaamte, pijn, boosheid, aangeleerd gedrag, belemmerende gedachten, overtuigingen,  spanning of pijn uit vorige levens etc. kan het zijn dat er blokkades ontstaan. Je raakt uit balans. Je kunt dit ervaren als bijv. ziektes, pijn in het lichaam of mentaal niet lekker in je vel zitten. Deze probeer ik dan ook samen met de bloemen aan te pakken, zodat je de emoties kunt voelen, doorleven en los gaat laten. Hierdoor wordt het lichter in jezelf en door inzichten groei je altijd verder in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Elke bloem heeft haar eigen eigenschappen en unieke werking net als bij edelstenen. Door deze in te zetten tijdens de behandeling, ontstaat er een prachtige, liefdevolle en zachte en/of krachtig energieveld helemaal afgestemd op jou.

Bloemen stralen levensenergie uit. De vormen, kleuren, geuren en energie/kracht kunnen jou ondersteunen bij jouw innerlijke en fysieke processen. Door ze te verbinden met de chakrapunten kunnen de bloemen een stroming geven in het systeem en blokkades helpen op te heffen, de energie herstellen en in balans brengen. Ook kunnen bloemen de energiepunten juist meer openen en voeden met hun kracht, waardoor er processen op gang gaan komen. 

Ik start de behandeling met een korte reading om in verbinding te komen met jouw energie.

 

Je neemt zelf 5 tot 9 bloemen mee. Kies deze vanuit je gevoel. (vanaf de zomer mag je zelf bloemen plukken uit onze bloementuin)

De bloemenhealing duurt ongeveer 90 minuten

De behandeling is rustgevend , brengt je in balans en geeft inzicht op jouw unieke levenspad. Je bloeit ervan op. 

Jouw bijdrage is €80,00

Lees hier mijn blog over hoe de bloemenhealing is ontstaan. DELUXE Intuïtieve lichaamsmassage, energetische healing massage 

De naam zegt het al, deze massage wordt vanuit gevoel gegeven. Een combinatie van wellness en spiritualiteit. Ik stem mij eerst op jou af en masseer dan met warme olie de achterkant van het lichaam, het hoofd, de rug, nek, schouders, armen, handen, benen en voeten. Met speciale drukpunten, knedingen en strijkingen wordt de huid intuïtief gemasseerd. Ook kan ik massage-edelstenen, hot Stones of andere hulpmiddelen hierbij inzetten. De warme stenen hebben unieke kleuren, eigenschappen en geven extra helende energie. Via mijn handen wordt er helende energie doorgegeven en kan ik bepaalde dingen voelen over jou. Ook werk ik aan de chakrapunten en energiebanen tijdens deze behandeling. Daarnaast zal ik mijn sjamanendrum, handpan, windgong of oceandrum gebruiken met helende klanken. Verwacht een liefdevolle, zachte aanraking waarbij je heerlijk kunt ontspannen en tot rust komt. Het helpt je lichaam en energie beter te laten stromen, zorgt voor een betere aarding en er kunnen blokkades of emoties loskomen. Laat het gebeuren. Je lichaam en geest komen beter in balans. Hierna krijg je een glas water en kun je eventueel nog een inzichtkaartje trekken met een boodschap. Blijf thuis ook water drinken om afvalstoffen beter te laten afvoeren. De massage kan processen activeren in jezelf dus het kan zijn dat er in de tijd na de behandeling dingen veranderen. Dit komt doordat je energie beter gaat stromen. De behandeling duurt 90 minuten. 

Een bijzondere, helende reis voor lichaam en geest. Een fijne combinatie van healing, reading en massage. 

Jouw bijdrage is €75,00Chakrahealing

Een ontspannende behandeling waarbij je met kleding aan op de eventueel verwarmde behandeltafel ligt. Ik breng hierbij de chakrapunten in balans door te werken met energie, kleuren en edelstenen. Vooraf krijg je een korte reading om al goed in verbinding te komen en om te voelen en bespreken waar eventuele blokkades en pijn zit. Deze blokkades geven aan dat de stroming niet goed in balans is. Meestal lost dit zich vanzelf wel op door het zelfhelend vermogen van het lichaam. Toch kan een behandeling fijn zijn om het proces een handje te helpen en de rust te ervaren en inzichten te krijgen. Als er lange tijd iets speelt, kunnen er ziektes ontstaan. Vaak heeft het te maken met onverwerkte emoties die zich vast gaan zetten in de cellen van het lichaam. Ik kan hierbij ook de sjamanendrum, oceandrum of handpan gebruiken, afhankelijk van hoe het voelt in het moment. Dit trilt de cellen aan om los te komen. Als je blijft doen, wat je deed, kunnen blokkades weer terugkomen, omdat er in jouw systeem niets veranderd is. De wortel zit er nog in, bij wijze van spreken. Door bewust te zijn van jouw processen, zul je inzichten krijgen hoe hiermee om te gaan en wat je zoal kunt doen. Heling mag ontstaan op het moment dat alles is doorleeft of als er in energie een verandering komt. Ook mag je een inzichtkaartje trekken met een boodschap. De behandeling duurt tot max 90 minuten. Je kunt thuis ook je chakra's in balans brengen door gebruik te maken van de chakraset en de oefening in de blog over kleuren of de mediatie.

Jouw bijdrage is €75,00RITUALS Deze rituelen kun je extra bij een behandeling boeken. In juni ontvang je gratis een ritueel naar keuze bij een spirituele behandeling! 

CLEANSING:

Hierbij starten we met een cleansing. Dat is een ritueel met palo santo, salie of kruidensmudge om de aura  en mind te reinigen van negatieve energieën en emoties. De geurige rook van de smeulende kruiden of palo santo doet zijn werk langs het lichaam. Zie het als energetisch wassen. Het geeft harmonie, rust en ontspanning. Je voelt je schoon en beter geaard. De cleansing wordt buiten gedaan ivm de rooklucht.

Jouw bijdrage is € 7,50

 

CHARGING:

Om jouw energie extra op te laden, maken we gebruik van een crystal grid.  De edelstenen leg ik vooraf intuïtief onder de behandeltafel en tijdens de behandeling zullen ze jou geven wat nodig is op dat moment. Doordat de helende stenen een tijdje in jouw energieveld liggen, trilt het je frequentie omhoog en laad het je op. Het is een tijdelijk krachtveld speciaal voor jou. Na de behandeling spray ik een auraspray om je heen voor liefde, rust, licht en bescherming.

Jouw bijdrage is € 7,50

 

PICK A CARD:

Je trekt vanuit gevoel een orakelkaart van een deck naar keuze. Hierin staat een mooie boodschap voor jou. Het geeft je inzicht en helpt je verder op jouw unieke pad.

Jouw bijdrage is € 2,50

 

-Deze behandelingen zijn een mooie aanvulling op de reguliere zorg. Ik stel geen diagnoses. Ga bij klachten ook naar een arts.