Healing sounds & meditations 

🩷🩷🩷


FREE MEDITATIONS 

Kom tot rust met de gratis meditaties van Zielsverlicht. Om het zenuwstelsel tot ontspanning te brengen, is mediteren heel fijn en rustgevend. Ik maak verschillende geleide meditaties en deze kun je hier gratis beluisteren of op YouTube. Zorg dat je in een rustige omgeving bent waar je niet gestoord wordt. Het beste is om een koptelefoon op te doen en zo te luisteren naar de meditatie. Ik bied de meditaties gratis aan om jou te ondersteunen. Ik hoop dat het je rust geeft en je mag ze zo vaak beluisteren als je wilt.

Namasté... 


Kom heerlijk tot rust met deze gratis mindfulness bodyscan meditatie. Kom uit het hoofd, in je lichaam.

Duur: 13 minuten 

Ook geef ik de mindfulness bodyscan massage van 75 minuten. Een massagereis langs het hele lichaam. Lees hier meer over deze heerlijk rustgevende massage. 


Kom in balans met de chakrameditatie. Chakra's zijn energie punten op het lichaam. Als ze niet goed stromen, kun je last krijgen van fysieke en mentale klachten. Belangrijk dus om je systeem rust te geven en in balans te brengen. Ook kom je in deze meditatie in verbinding met de chakra's. Wie weet hebben ze een boodschap voor jou. Je kunt pen en papier erbij pakken om na de meditatie je ervaringen op te schrijven. 

Tijdens de meditatie kun je de chakra harten neerleggen op de chakra's. Dit geeft extra helende energie en kracht. Het werkt ondersteunend en verlichtend. De hartenset maak ik zelf met edelsteentjes erin. Je kunt deze dan ook bestellen. 

Heb je geen hartenset? Dan is dat geen probleem en kun je evengoed deze fijne mediatie gaan doen. 

Duur: 15 minuten

 

Ik geef verschillende behandelingen waarbij de chakra's in balans worden gebracht. De intuïtieve lichaamsmassages, bij de bloemen- en chakrahealing. Fijn om eens te laten doen!

Leg de hartjes op je lichaam tijdens de meditatie.

zwart bij de voeten

rood bij de wortelchakra

oranje bij de navelchakra

geel bij de zonnevlecht

groen en of roze bij de hartchakra

blauw bij de keelchakra

paars bij de derdeoogchakra

doorzichtig bij de kruinchakra

De hartjes zijn ongeveer 5 cm groot en jouw bijdrage is nu €29,95 ipv €36,00


Slaapmeditatie. Val heerlijk in slaap met deze meditatie. Om je lichaam en geest rustig te maken voor het slapen gaan, is deze meditatie heel fijn om te doen. Kom los van de prikkels en drukte van de dag en val heerlijk in slaap. De meditatie duurt ongeveer 10 minuten, maar de rustgevende achtergrond muziek loopt nog een lange tijd door. Dit helpt om goed weg te zakken en in een diepere slaap te komen. Welterusten lief mens!

Duur: 25 minuten


Bloemen healing meditatie. Geniet van de rust en healing tijdens deze geleide meditatie. Ga mee op reis langs het bloemenveld en ontdek wat de bloemen voor je mogen doen.

Duur: 13 minuten 

Ik geef verschillende behandelingen waaronder de bloemen healing. Hierbij geef ik een reading en gaan we met bloemen werken om jou te helpen. Hier lees je alles erover. Ben je nieuwsgierig wat bloemen voor jou kunnen doen? Maak dan een afspraak! 


HEALING SOUNDS 

Geniet van de mooie healing sounds van mijn oceandrum, sjamanendrum, windgong en handpan. Ik hoop dat het je ontspannen maakt om naar te luisteren. Ik gebruik de instrumenten bij mijn massages en healingen in de studio. 

Alles bestaat uit vibraties, zo ook de klanken van instrumenten. Deze kunnen resoneren met het lichaam of bepaalde lichaamsdelen en organen. Doordat het lichaam uit veel water bestaat, trilt het door tot in de cellen, waar dan ook heling kan ontstaan en blokkades kunnen loskomen. Je ervaart daarna een betere stroming in jezelf. Tegelijk werken de geluiden ontspannend en stress verlagend. Het tilt je op naar een mooie frequentie. 


Regelmatig bespeel ik de handpan na een behandeling om nog even te ontspannen.

Ik heb de handpan nog maar kort en ben heerlijk aan het oefenen. Ik vind het leuk om video's op te nemen. Zo kun je hier genieten van deze mooie geluiden en op de achtergrond hoor je het water en de vogeltjes fluiten. 


Intuïtief spelen op de handpan.


Hier had ik de oceandrum net klaar voor gebruik. Ik heb hem gemaakt van een mand, papier, verschillende zaden, schildersdoek, echte mini schelpjes, een stoffen band en ik heb hem beschilderd met een pouring achtergrond met dolfijnen erop. Geniet van de zee geluiden in deze video. Ik zet deze oceandrum vaak in bij een behandeling.