Crystal grids & edelstenen

🩷🩷🩷

CRYSTAL GRIDS Ik ben al jaren verliefd op edelstenen en gebruik ze voor eigen gebruik bij healingen, meditaties, als decoratie en voor de behandelingen die ik geef. Ook maak ik sieraden en andere decoraties met edelstenen en dan nu de geweldige Crystal Grids. Ze worden dus gemaakt met edelstenen en zorgen ervoor dat de intentie waarvoor hij gelegd is, extra bekrachtigd en fysiek wordt. Je ontvangt de edelstenen, droogbloemen en de foto's van de grid in een mooi zakje. Je kunt deze dan zelf neerleggen waar je wilt en je intentie hierbij uitspreken. Het werkt versterkend bij jouw creatie en zet een soort krachtveld neer hiervoor. Buiten dat, zien ze er erg mooi uit! Leg ze dan ook op een fijne plek neer zo lang als dat nodig is. Je kunt de stenen daarna reinigen en opladen en weer gebruiken voor wat je wilt. 

De kosten liggen tussen de €27,00 en €71,00 afhankelijk van de edelstenen die gebruikt zijn. De verzending is € 5,00 en wordt verzonden als brievenbuspakketje.

 

PERSOONLIJKE GRID

Ook kun je een persoonlijke grid laten maken, afgestemd op jouw intentie. Bv gezondheid, healing, rust, lekker slapen, kracht, energie, helderheid, verbinding etc.

Ik maak dan intuïtief voor jou een crystal grid zoals ik dat voel op dat moment met jouw intentie erbij. Deze stuur ik naar je op met een brief erbij met het gevoel dat ik bij het maken ervaarde.

Heb je vragen? Laat het me weten!

 

Je kunt de grids voor jezelf leggen, op de plek waar het nodig is, maar ook vanuit liefde voor anderen met bv een foto erbij. De energie doet zijn werk net als dat je een kaarsje voor iemand op zet om extra kracht te sturen.  Je kunt de grids ook nog aanvullen met andere materialen zoals bloemen, schelpjes etc.  Voel zelf goed wat prettig is. Het is jouw creatie en intentie met een beetje hulp van mij :)

Tip: Leuk cadeau idee

 

Ik heb geen grote voorraden edelstenen. Het kan zijn dat de levering daardoor langer kan duren, omdat ik dan nieuwe edelstenen moet bestellen. De harten in het midden van de grids heb ik zelf gemaakt met epoxy, kleurmiddel en er zitten edelsteentjes in. Ze zijn 5cm groot. Los per stuk €4,00  Ook te bestellen als chakra set.Losse edelstenen per stuk. Mits voorradig, kun je bij mij terecht voor edelstenen. Deze zijn voor de losse verkoop. Kies zelf je stenen voor een grid of chakrahealing, het kan allemaal.  Ik heb een aantal stenen meestal wel klaar liggen. De meeste zijn trommelstenen en heb een aantal ruwe stenen. Kies uit:

Bergkristal(ruwe, trommel en punten), zwarte obsidiaan, rode jaspis, oranje carneool, citrien (ruwe en trommel), tijgeroog, groene aventurijn, lapis lazuli, amethist en rozenkwarts.  Neem even contact op voor de prijzen en wat ik heb liggen of kom langs in de studio (op afspraak) 

 

Jouw bijdrage per steen is afhankelijk van het gewicht en de soort steen. Zo tussen de € 1,00 en € 3,50


De gouden driehoek set. De bergkristal, amethist en rozenkwarts vormen samen een gouden energie. Het werkt oa helend, zuiverend, beschermend en brengt harmonie en liefde. Ze versterken elkaar. Leg ze dan ook samen op een mooi plekje neer en spreek je intentie uit. Vraag de stenen jou te helpen hierbij. Ze zijn ongeveer 15-20 gram per edelsteen.

 

Jouw bijdrage is €7,50 incl organza zakje 


Chakra edelstenen set Een fijne set om te werken met chakra's. De rode jaspis, oranje carneool, tijgeroog, groene aventurijn, lapis lazuli, amethist en bergkristal. Lees de oefening in de blog over chakra's en kleuren of doe de chakra meditatie met de edelstenen.

 

Jouw bijdrage is € 17,50 incl organza zakje 


Crystal grid OVERVLOED

Deze grid bestaat uit 34 edelstenen en staat voor de intentie overvloed. Voor mij is overvloed oa kracht in vele facetten, flow, liefde, overgave, vertrouwen en verbinding. Er spelen bij overvloed zoveel dingen mee. De stroming is vrij, sterk, een weten dat het er is. Je moet kunnen ontvangen, maar ook geven, een balans. Overvloed hoort bij stroming van energie, openheid, aantrekkingskracht. Wat is jouw doel van overvloed ervaren? Vaak is het vrijheid, zorgeloos leven, creativiteit, meer tijd voor jezelf. Dat is dan eigenlijk de intentie. Het zorgt dat je naar binnen kunt gaan. Kunt delen, verbinden. Het geeft rust, maar ook actie. In deze grid zitten bergkristal, rode jaspis, oranje calciet, sodaliet, groene aventurijn, rozenkwarts en turkoois.  Hier is slechts 1 exemplaar van. Je ontvangt de edelstenen en wat gedroogde bloemen (cirkel) met een foto van deze grid in een mooi zakje. Zo kun je zelf de crystal grid neerleggen waar je wilt met de intentie overvloed.

Jouw bijdrage is €71,00

Zwart dienblad €12,50 (is een metalen tafeltje van 50cm hoog en breed)


Crystal grid LIEFDE 

Deze grid bestaat uit 21 edelstenen en is staat voor de intentie liefde. Rozenkwarts, Bergkristal en groene Aventurijn

Je ontvangt de edelstenen en wat gedroogde bloemen (cirkel) met een foto van deze grid in een mooi zakje.

Zo kun je zelf de crystal grid neerleggen waar je wilt met de intentie liefde.

 

Jouw bijdrage is € 39,50


Crystal grid GRONDEN/AARDEN

Deze grid bestaat uit 17 edelstenen en een aantal mini steentjes. Het staat voor de intentie gronden om beter geaard te zijn en sterker en zelfverzekerder te staan. Het bestaat uit zwarte Obsidiaan, rode Jaspis, mini rode Jaspis, Bergkristal en mini Hematiet.

Je ontvangt de edelstenen en wat gedroogde bloemen (cirkel) met een foto van deze grid in een mooi zakje.

Zo kun je zelf de crystal grid neerleggen waar je wilt met de intentie gronden/aarden.

 

Jouw bijdrage is €36,00


Crystal grid ZELFVERTROUWEN

Deze grid bestaat uit 21 edelstenen en een aantal mini steentjes. Het staat voor de intentie zelfvertrouwen. Het bestaat uit een rood hart met rode Jaspis erin, mini rode Jaspis, Citrien en Bergkristal.

Je ontvangt de edelstenen en wat gedroogde bloemen (cirkel) met een foto van deze grid in een mooi zakje.

Zo kun je zelf de crystal grid neerleggen waar je wilt met de intentie zelfvertrouwen.

 

Jouw bijdrage is € 29,50


Crystal grid ZUIVERHEID

Deze grid bestaat uit 17 edelstenen en mini steentjes. Het staat voor de intentie zuiverheid. Het bestaat uit allerlei soorten Bergkristal. Ruwe, trommelstenen, geslepen, en punten. In het midden het hart met edelsteentjes erin.

Je ontvangt de edelstenen en wat gedroogde bloemen (cirkel) met een foto van deze grid in een mooi zakje.

Zo kun je zelf de crystal grid neerleggen waar je wilt met de intentie zuiverheid.

 

Jouw bijdrage is € 27,00


Crystal grid EXPRESSIE

Deze grid bestaat uit 16 edelstenen. Het staat voor de intentie expressie, het helpt je beter je gevoel te uiten op allerlei manieren. Het bestaat uit het blauwe hart met edelsteentjes erin, de verschillende Bergkristal, Lapis Lazuli en mini Hematiet.

Je ontvangt de edelstenen en wat gedroogde bloemen (cirkel) met een foto van deze grid in een mooi zakje.

Zo kun je zelf de crystal grid neerleggen waar je wilt met de intentie expressie.

 

Jouw bijdrage is € 33,50


Crystal grid INTUITIE

Deze grid bestaat uit 25 edelstenen en mini steentjes. Het staat voor de intentie intuïtie. Het vergroot je verbeeldingskracht en helderheid. Een spirituele grid. Het bestaat uit een paars hart met Amethist erin, verschillende Bergkristal en Amethist edelstenen.

Je ontvangt de edelstenen en wat gedroogde bloemen (cirkel) met een foto van deze grid in een mooi zakje.

Zo kun je zelf de crystal grid neerleggen waar je wilt met de intentie intuïtie.

 

Jouw bijdrage is € 40,50


Crystal grid DE GOUDEN DRIEHOEK

Deze grid bestaat uit 15 edelstenen en veel mini steentjes. De gouden driehoek zijn de Amethist, Bergkristal en de Rozenkwarts. Ze geven samen een prachtige energie van de intenties zuiverheid, harmonie, balans en liefde. Heel fijn om te gebruiken en een gouden combinatie!

Je ontvangt de edelstenen en wat gedroogde bloemen (cirkel) met een foto van deze grid in een mooi zakje.

Zo kun je zelf de crystal grid neerleggen waar je wilt met de intentie harmonie, zuiverheid, balans en liefde.

 

Jouw bijdrage is € 40,75