Wellnessbehandelingen

🩷🩷🩷

Kom heerlijk tot rust met de wellnessbehandelingen van Zielsverlicht. De behandelingen zijn altijd op afspraak en daardoor krijg je de rust en ruimte om te genieten in de sfeervolle studio die voor jou alleen is gereserveerd. Kom onthaasten en neem een moment van zelfliefde en verzorging tijdens een sauna beleving, intuïtieve lichaamsmassage, mindfulness body massage, kristal hoofdmassage, de hammam-,  of detoxbehandeling voor de hoofdhuid.Sauna beleving i.c.m een wellness- of spirituele behandeling voor 1 of 2 personen.

In onze nieuwe achtertuin hebben we een kleine tuinkamer met sauna. Hoe zonde om dit voor onszelf te houden terwijl jij er ook van kunt genieten. Daarom kun je vanaf nu de sauna huren voor jezelf of met z'n tweeën. In de tuinkamer is er prachtig uitzicht over het water en landerijen. En er is een houtkachel die je warm kunt opstoken. Start de beleving met een kop thee terwijl de sauna opwarmt. In de tuinkamer vind je de kleuren en muzieksauna. Geniet van heerlijke geuren zoals eucalyptus of lavendel die je kunt opgieten op de stenen in de sauna. Je kunt zitten of languit liggen, kies zelf een kleur die bij je past. Na de sauna kun je buiten in de tuin of op de vlonder afkoelen en gebruik maken van de buitendouche met warm en koud water. (zo lang het niet vriest) Ook is er eventueel de mogelijkheid om een warm of koud buitenbad te nemen of neem een duik in het water in de sloot. Binnen in de tuinkamer kun je nog lekker warm zitten tussendoor of schuif de glazen pui en tuindeuren  open als je het warm hebt.

De sauna staat 3 uur lang tot jou/jullie beschikking. Voor, tussendoor of na de saunabeleving ontvang je een behandeling. Dit gaat in overleg. Er is drinkwater aanwezig. Zelf iets te drinken en eten meenemen is toegestaan. Houd het wel netjes en schoon!

Jouw bijdrage voor de privésauna is €100,00 voor een middag van 3 uur. Dat is €50 pp bij 2 personen. Neem zelf handdoeken, badjas en slippers mee. De sauna is alleen mogelijk i.c.m. minstens 1 behandeling naar keuze. De kosten voor de behandeling komt erbij.DELUXE Intuïtieve lichaamsmassage, energetische healing massage

De naam zegt het al, deze massage wordt vanuit gevoel gegeven. Een combinatie van wellness en spiritualiteit. Ik masseer met warme olie de achterkant van het lichaam, het hoofd, de rug, nek, schouders, armen, handen, benen en voeten. Met speciale drukpunten, knedingen en strijkingen wordt de huid vanuit intuïtie gemasseerd. Ook kan ik massage-edelstenen, hot stones of andere hulpmiddelen hierbij inzetten. De warme stenen hebben unieke kleuren, eigenschappen en geven extra helende energie. Via mijn handen wordt er energie doorgegeven. Ook werk ik aan de chakrapunten en energiebanen. Daarnaast zal ik mijn sjamanendrum, handpan of oceandrum gebruiken met helende klanken. Verwacht een liefdevolle, zachte aanraking waarbij je heerlijk kunt ontspannen en tot rust komt. Het helpt je lichaam en energie beter te laten stromen, zorgt voor een betere aarding en er kunnen blokkades of emoties loskomen. Laat het gebeuren. Je lichaam en geest komen beter in balans. Hierna krijg je een glas water. Blijf thuis ook water drinken om afvalstoffen beter te laten afvoeren. De massage kan processen activeren in jezelf dus het kan zijn dat er in de tijd na de behandeling dingen veranderen. Dit komt doordat je energie beter gaat stromen. De behandeling duurt 90 minuten. 

Een bijzondere helende reis voor lichaam en geest.

Jouw bijdrage is €75,00


BASIC Intuïtieve massage, energetische healing massage

Hierbij worden de rug, nek en schouders gemasseerd met warme olie. Ook ontvang je een chakrahealing en gebruik ik de oceandrum, sjamanendrum, windgong of handpan. Als ik dingen waarneem in jouw energie, dan kan ik dat vertellen als je dat wenst. Heerlijk om even te ontspannen! Deze behandeling duurt bijelkaar 60 minuten.

Jouw bijdrage is €50,00Mindfulness bodyscan massage

Een reis waarin ik je meeneem langs het hele lichaam. Kom uit je hoofd en in je gevoel. Laat alles even voor wat het is en geniet van de liefdevolle aanraking en aandacht. Ervaar je lichaam van top tot teen in het nu moment. De voor- en achterkant worden gemasseerd met mijn zelfgemaakte warme oliën en ik leid je erdoorheen via mijn stem. Deze behandeling duurt ongeveer 75 minuten en begint en eindigt met een oceandrum, sjamanendrum, windgong of handpansessie. Je ligt ontspannen op de verwarmde behandeltafel. 

Leef je vooral in je hoofd en ben je erg druk met vanalles bezig? Dan is deze mindfulness body massage echt een aanrader! Kom terug bij jezelf, geef je over en kom tot rust tijdens deze heerlijke behandeling. 

Mindfulness bodyscan massage maakt je zelfbewuster, emotioneel bewuster, lichaamsbewuster en empatischer. Je traint hierbij de Insula (deel vd hersenen) en deze groeit dan ook bij oefeningen als yoga, meditaties, ademhalingsoefeningen en bodyscans. Je leert beter in je gevoel te komen en in contact met de signalen van het lichaam. 

* De intieme delen worden niet gemasseerd 

* Je ligt naakt of met ondergoed aan en wordt bedekt met doeken.

*Tip: Doe thuis de bodyscan meditatie van Zielsverlicht. Ik heb deze speciaal gemaakt om jou te ondersteunen.

Je vindt hem hier.

Jouw bijdrage is € 65,00Kristal hoofdmassage

Een Kristal hoofdmassage is een rustgevende massage van het hoofd, nek en de schouders. Ik heb de massage zelf ontwikkeld door mijn ervaringen te bundelen. Met speciale drukpunten, knedingen en strijkingen wordt de huid gemasseerd. Hierbij kunnen massage edelstenen ingezet worden zoals bergkristal en rozenkwarts. De stenen hebben unieke kleuren, eigenschappen en geven extra helende energie. Ook via mijn handen wordt er energie doorgegeven. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van warme etherische massageoliën voor de geurbeleving  en helende werking. Het haar wordt gewassen en je ontvangt een voedend  haarmasker met warme stoomdoek. Deze massage wordt o.a. aangeraden voor ontspanning, bij stress, hoofdpijn, haarpijn, spierklachten, vermoeidheid, haaruitval en bij veel soorten hoofdhuidproblemen. Ook is de massage voor massageliefhebbers. Om even te onthaasten en te genieten. Je zit in een kappersstoel bij deze behandeling. De massage is geschikt voor jong en oud en de behandeling duurt 60 minuten.

De massage geeft je ontspanning, verlichting, energie en heeft een helende werking voor lichaam en geest.

Jouw bijdrage is € 50,00

Jouw bijdrage is incl drogen van het haar €55Hammam behandeling voor de hoofdhuid

Een unieke beleving! Je kent de hammam behandeling vast en zeker wel. Hierbij wordt het lichaam gescrubt, ingesopt, gemasseerd en gespoeld met heerlijk warm water. Nu gaan we dat niet doen met het hele lichaam, maar wel een variant hierop speciaal voor de hoofdhuid.  Het haar wordt eerst gewassen. Dan gescrubt met een scrub op oliebasis van eucalyptusolie met echte eucalyptusbladeren. Dit werkt stimulerend, reinigt, verfrist, werkt antibacterieel, ontstekingsremmend, desinfecterend en verwijdert dode huidcellen. Hierna volgt een groene leempakking met etherische oliën die even mag inwerken onder een warme climazon. Ondertussen geniet je van een kruidenthee. Deze pakking werkt diep reinigend en anti-bacterieel, is ontstekingsremmend, maakt schoon en zuivert de huid. Hierop volgt een hoofdmassage van 10 minuten waarbij de huid gemasseerd wordt met etherische olie. Het haar wordt gewassen en je ontvangt een herstellend haarmasker met warme stoomdoek. Hierna ontvang je een stimulating sensation lotion van Kadus met menthol en kamfer. Deze wordt kort in gemasseerd en voelt heel verfrissend op de huid.Je zit in een stoel bij deze behandeling. De hammam behandeling duurt 90 minuten.

Deze behandeling werkt zeer zuiverend en optimaliseert de hoofdhuid en het haar. Hierdoor voelt de huid weer soepel en intens schoon aan en het haar wordt diep gevoed. De doorbloeding wordt gestimuleerd dat helpt bij veel haar- en huidproblemen. Het verzacht en ontspant ontstekingen. De behandeling is aan te raden voor ontspanning en bij hoofdhuidproblemen. Het geeft energie en verlichting.

Jouw bijdrage is € 80,00

Jouw bijdrage is incl drogen van het haar €85Detoxbehandeling voor de hoofdhuid

Het is dé schoonheidsbehandeling voor de hoofdhuid! Een gezonde hoofdhuid is de basis voor gezond en mooi haar. Heb je last van jeuk, irritatie, haaruitval, een gevoelige-, droge- of vette hoofdhuid, roos, andere hoofdhuidproblemen of wil je een heerlijk schoon en fris gevoel? Kom dan zeker eens langs! De detox op basis van komkommer, toverhazelaar en keratine, is de ideale oplossing om de hoofdhuid direct te ontgiften, te zuiveren en het haar te voeden en te versterken. Het is een behandeling waarbij je kunt genieten van hoofdhuid- en wasmassages. Het reinigt het haar en de hoofdhuid grondig van opgehoopt vuil, vettigheid en restanten van cosmetische producten zoals siliconen. Fijn om even te ontspannen en het haar en de hoofdhuid te reinigen en te herstellen. Deze behandeling is ook geschikt voor kinderen en fijn om elke 6/8 weken te herhalen voor het beste resultaat. Je ontvangt een advies voor de thuisverzorging voor de hoofdhuid en het haar. De detoxbehandeling duurt 45 minuten.

Een dieptereiniging van de hoofdhuid helpt bij veel huidproblemen. het zuivert en verzorgt de huid en het haar.

Jouw bijdrage is € 45,00

Jouw bijdrage incl drogen van het haar € 50,00Natuurlijke oliën. Ik heb zelf bloemen gekweekt en hiervan helende oliën gemaakt voor de massages.

Calendula, Rozemarijn, Lavendel en Echinacea olie. Je kunt zelf de olie kiezen voor jouw behandeling. De oliën zijn ook verkrijgbaar in flesjes van 100 ml. Gebruik ze als huidolie of massageolie.

Heerlijk genieten tijdens de behandelingen!