Jessica

🩷🩷🩷

Ik ben Jessica Francisca Immen - van Ophem. Geboren op eerste kerstdag in 1981 in Wervershoof.  Getrouwd met Sam en samen leven we met onze dieren in Oostwoud. Al 25 jaar zijn we samen en hebben veel meegemaakt wat vroeg om groei en bewustwording. Van jongs af aan ben ik een hsp'er en voel ik veel aan. Dat is niet altijd makkelijk geweest, maar nu is het tijd om hier meer mee te gaan doen en de vruchten ervan te plukken. Na 25 jaar kapster te zijn geweest ben ik vanaf 2023 Zielsverlicht begonnen om mensen te helpen en natuurlijk voor mezelf, omdat het me blij maakt en voldoening geeft. Het past beter bij mij en is hard nodig in deze tijd van bewustwording en wakker worden van de mensen. De razende en ongezonde maatschappij vraagt om verandering en terug naar het hart te gaan. Ik heb opleidingen gevolgd voor aromatherapie, edelsteentherapie, creatieve therapie en vooral de opleiding leven op aarde en verbinden met het grotere geheel. Ik wil zo zuiver mogelijk werken en creëer graag mijn eigen manieren van werken.  Hieronder een q&a, zodat je mij alvast beter leert kennen.

Q&A's

Hier wat vragen en antwoorden om mij wat beter te leren kennen. Heb jij nog vragen? Stel ze gerust!

 

Hoe ben je? Ik ben een rustig mens, zachtaardig, vriendelijk, hoog gevoelig, spiritueel, gevoelsmens, bewust, erg creatief, open, eerlijk, vrij

Wat doe je graag? Creatief bezig zijn, samen wandelen met onze hond, in de natuur zijn tussen de bloemen, fotograferen, in bad gaan, tuttelen met mezelf, sauna, lekker eten, bij een vuurtje zitten met gezelschap, muziek luisteren, podcast luisteren, avondje Netflixen, dansen en zingen. Op mijn handpan spelen.  Werken vind ik ook erg fijn om te doen.

Wat maakt je boos? Onrecht, misbruik, dierenmishandeling, maar ook als ik geen ruimte heb om te kunnen doen wat ik wil of als ik geen ruimte heb in de keuken

Wat maakt je blij? Als we samen genieten onder de sterrenhemel, bij het vuurtje met een glas wijn en onze dieren om ons heen, kijkend naar vallende sterren op een warme zomeravond. Maar ook als onze dieren blij zijn en mijn man blij is of mensen van wie ik houd. Als ik mensen tegenkom die in hun kracht staan, maakt me ook blij. Of dingen doen waar ik blij van word. En simpele dingen zoals een bos bloemen, de natuur, mooie luchten.

Hoe kijk je naar het leven? Als een leerschool vol momenten om te groeien en te helen. Het kan zwaar zijn, maar ook heel leuk. Over het algemeen vind ik het best zwaar door de dingen die ik meemaak en lichamelijke klachten.

Wat is jouw mooiste moment? Op vakantie in Mauritius waarbij ik moeite had om deze dure reis mezelf te gunnen. Stond bij een prachtige waterval en natuurgebied en daar realiseerde ik me hoe stom dat is dat ik dat gevoel had. Ik was het waard en had er zelf hard voor moeten werken. Voelde dat het goed was en voelde de liefde. Moest huilen van geluk. Er brak iets bij me. Of die keer dat er een groene meteoriet langs ging, onze trouwdag...

Wat is jouw ergste moment? De momenten als het slecht gaat in een relatie. Als een dier of mens dood gaat. Momenten dat je het leven niet meer ziet zitten en alles tegenzit. Ook als ik heel erg vermoeid ben vind ik het zwaar.

Hoe ga je om met tegenslagen? Ik tune in en voel wat goed is voor mij op dat moment, probeer uit mijn hoofd te gaan, neem rust, ga schrijven, ademen, zet neer wat ik wel wil ervaren. Lief zijn voor mezelf. In het nu zijn en emoties toelaten. Samen praten vind ik ook fijn.

Welke landen heb je bezocht? Nederland, België, Frankrijk, Italië, Bulgarije, Duitsland, Denemarken, Zweden, Canarische eilanden, Griekenland, Kroatië, Mexico en Mauritius

Ga je vaak op vakantie? Het is nu al 5 jaar geleden dat we op vakantie zijn geweest, omdat we zelf een klushuis hebben omgetoverd in een paleis.

Wat voor werk heb je gedaan? Schoonmaken, in de bollen, supermarkt, appels inpakken en kapster zzp 'er.

Heb je een relatie? Ja, ik ben al vanaf mijn 16e met Sam. 22 dat we trouwden en nu al 25 jaar samen.

Heb je kinderen? Nee helaas niet. Wel ben ik moeder van 5 engeltjes daarboven. Lees mijn blog hierover. En we hebben altijd dieren. Daar zorg ik dan ook graag voor.

Wat zijn je hobby's? Creatief bezig zijn, tuinieren, groentetuin, fotograferen, wandelen, de natuur in, muziek, eten bakken en koken.

Wat voor eten vind je heel lekker? Sushi, een entrecote met kruidenboter, eendenborst, culinair eten, een Toblerone reep, pistache schepijs

Wat voor drinken vind je lekker? Cappuccino, thee, sapjes, sinas, ijsthee, droge witte wijn, Prosecco, likeurtjes, cocktails en speciale biertjes.

Wat vind je vies? Bittere smaken zoals witlof, pitjeskaas, komijn, koriander  hele zure dingen is ook niet zo mijn ding

Wat voor muziek vind je mooi? Ik houd van veel soorten muziek. Trance, rock, pop, beetje country, maar ook rustgevende muziek. Ik luister bv naar Justin Timberlake, Muse, Alice in chains, Kane, Anouk, Nelly Furtado, Ilse de Lange, Coldplay, Live, Alanis Morisette, Chris Cornell, Hozier, Chris Stapleton, Armin van Buren, Tiesto.

Waar luisterde je als klein meisje naar? Madonna, Gloria Estefan, Mariah Carey, Toni Braxton, Tlc en toen kwam de gabbertijd met hardcore. 

Heb je boekentips? Ik vind de boekenreeks van Loes van Loon erg mooi. Boeken van Eckhart Tolle, Michael Roads, Paul Ferrini, Susan Smit. 

Uit wat voor gezin kom je? Ik heb een vader en moeder, 2 broers en een zusje. En nu heb ik ook nog 2 neefjes en 3 nichtjes.

Waar ben je geboren? In Wervershoof

Heb je dromen? Voor mezelf dat mijn gezondheid beter wordt en ik wat meer zelfstandig kan gaan doen en beter in mijn kracht kom te staan. Vaker op vakantie kunnen, leuke dingen doen, in overvloed leven, mooie verbindingen krijgen met gelijkgestemden, een bloemenpluktuin met dieren, een spiritueel centrum opzetten met yurts om in te overnachten en sessies in te geven. zelfvoorzienend zijn en vooral heel gelukkig samen met mijn man en dieren.

Waarom Zielsverlicht? Omdat ik het zonde van mijn gaves vind, als ik daar niet zoveel mee doe. Het helpt mij ook om af en toe naar mediums te gaan en dat een ander even met je meekijkt. Ik vind het fijn om te kunnen geven. Er is veel vraag naar dit soort plekken. Mediums worden druk bezocht en dat zegt wel iets over de mensen dat ze verder willen groeien, bewuster met zichzelf bezig zijn en willen helen. Ik houd van rustige sferen  en de behandelingen passen bij wat ik kan. Het geeft mij stroming en voldoening en ik hoop mensen iets verder te kunnen helpen en ontspanning te geven. Ik kan een stuk liefde kwijt in mijn werk. We zijn allemaal op weg en hoe lichter de mensen worden, hoe beter en mooier alles wordt. Ik leer zelf ook van de behandelingen die ik geef en ben hierin aan het ontwikkelen. Ik heb nog veel andere plannen, maar eerst begin ik hiermee.

Wat is spiritualiteit voor jou? Ik vind het alles behalve zweverig. Het is voor mij bewustzijn. Bewust kijken naar jezelf en je processen overzien en ermee om leren gaan. Hoe mooi of lelijk het ook is. Helen en oude shit loslaten. Groeien. Overzicht, spiegelen. Levenservaringen op doen als mens en persoon zoals je hier bent. Liefde en lief zijn voor jezelf. Leven vanuit je hart en passies en verlangens. Het is ook delen, open staan voor vernieuwing, in verbinding staan met jezelf en wie je werkelijk bent zonder de maskers en aangeleerd gedrag etc. In je kracht staan. In verbinding voelen met anderen. Mee gaan in de stromingen, creëren. De balans vinden, in het nu zijn. De natuur en de seizoenen. Bewust zijn van meerdere levensvormen in het universum. In contact zijn met je team gidsen en lichtwezens. Je bent een multidimensionaal lichtwezen. 

Ik stoor mij weleens aan mensen die zo overdreven spiritueel zijn. Dan is het juist weer een identiteit en dat is niet wie je bent. Dat ze met iedereen willen knuffelen en iedereen leuk en geweldig vinden. Ik ben spiritueel, maar wel met beide benen op de grond. Ik vind niet iedereen leuk en hoef ook niet met iedereen zo intiem te zijn. Ik hoef ook niet in een blauwe jurk te staan of als een heks eruit te zien. Ik ben wel een heks haha. Vroeger hadden ze me al lang op de brandstapel gegooid. Hoe mooi dat dat nu niet meer zo is en dat de zieners weer worden gezien en hun mooie werk mogen doen. De intentie is liefde. 

Hoewel er ook nog weerstand is. Mensen die niet zover zijn om de kracht in zichzelf te vinden, naar zichzelf te kijken. Het is makkelijk om in het ego te blijven en anderen de schuld te geven van de ellende of in slachtofferrol te blijven hangen. Het is vaak uit angst of ze denken dat het zweverig is. Bewustwording brengt je juist naar je kern, naar wie je bent. Dat is prachtig! ❤️🌟

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.