Smudge accessoires

Om ruimtes of eigenlijk alles dat energie uitstraalt te reinigen, kun je om het fysiek te maken, gaan smudgen (beroken). Het is een sjamaans ritueel. Hierbij rook je de negatieve energieën weg en schoon je de ruimte energetisch op. Een zuiverend ritueel dat de harmonie herstelt en spirituele groei bevordert.. Gebruik de intentiekracht hierbij. Je rookt met heilige kruiden of heilig hout. Om hierbij te helpen heb ik wat leuke dingen gemaakt zoals de smudge feathers en de smudge sticks. Ze zien er niet alleen erg leuk uit, maar je kunt ze ook goed gebruiken bij het smudgen.

 

Bij een behandeling kun je als extra optie een ritueel boeken. Bij de Cleansing maak ik gebruik van dit ritueel en van deze accessoires om jouw aura en energie te reinigen.


Smudge feathers. Ik maak deze alleen op bestelling met veren, kruiden, bloemen en edelstenen. De foto die je hier ziet is mijn eigen smudge feather. Gemaakt van zelf gevonden zwanen en fazant veren, lavendel, strobloempje en bergkristal. Ik heb nog voldoende veren om er een paar te maken. (zo lang de voorraad strekt) Je gebruikt deze feathers om de rook te verspreiden.

 

Jouw bijdrage €20,00

Smudge sticks. Bij smudgen maak je gebruik van bv. palo santo, salie of andere heilige kruiden. Deze steek je aan, doe je in een vuurvast schaatje of albone schelp en de rook verspreid je met bv. een smudge feather. Zorg dat de stick blijft smeulen en rook blijft afgeven. Deze smudge sticks heb ik gemaakt van palo santo, rozemarijn, lavendel en een bergkristal.

Let goed op als je met vuur werkt. Denk om je veiigheid!

 

Jouw bijdrage € 7,50