Healing music sounds

🩷🩷🩷

Geniet van de mooie healing sounds van mijn oceandrum, sjamanendrum en handpan. Ik hoop dat het je ontspannen maakt om naar te luisteren. Ik gebruik de instrumenten bij mijn massages en healingen in de studio. 

Alles bestaat uit vibraties, zo ook de klanken van instrumenten. Deze kunnen resoneren met het lichaam of bepaalde lichaamsdelen en organen. Doordat het lichaam uit veel water bestaat, trilt het door tot in de cellen, waar dan ook heling kan ontstaan en blokkades kunnen loskomen. Je ervaart daarna een betere stroming in jezelf. Tegelijk werken de geluiden ontspannend en stress verlagend. Het tilt je op naar een mooie frequentie. Ik hoop dat je ervan geniet!

 

Ik heb de handpan nog maar kort en ben heerlijk aan het oefenen. Ik vind het leuk om video's op te nemen. Zo kun je hier genieten van deze mooie geluiden en op de achtergrond hoor je het water en de vogeltjes fluiten. Intuïtief spelen op de handpan.Hier had ik de oceandrum net klaar voor gebruik. Ik heb hem gemaakt van een mand, papier, verschillende zaden, schildersdoek, echte mini schelpjes, een stoffen band en ik heb hem beschilderd met een pouring achtergrond met dolfijnen erop. .Geniet van de zeegeluiden in deze video.